www.anachroon.nl

Nascholingsaanbod


Leer jezelf waarderen

– In 3 eenvoudige stappen van twijfel naar zelfvertrouwen

In deze bijzondere workshop op zet je 3 belangrijke stappen waardoor je jezelf, de mensen om je heen en je leven anders zult ervaren en positiever gaat waarderen. Met de steun en herkenning van een selecte groep herprogrammeer je automatische gedachten en gevoelens, zodat je fitter, productiever en gelukkiger wordt.

Deze workshop is iets voor jou als je al bewust bezig bent met je persoonlijke ontwikkeling en graag in één dag de sprong wilt maken naar innerlijke spraak als bemoedigende mentor.

Lees meer op mijn site voor training en coaching, Acute Sense.

Heel je hart

Voor collega-hypnotherapeuten bied ik de ééndaagse workshop Heel je hart! aan.

In deze workshop krijgen de deelnemers kennis en praktijkervaringen aangereikt over het werken met cliënten die – op welke wijze dan ook – een grote liefde hebben verloren.

Naast een degelijke vakkundige basis wordt in deze bijscholing ruim aandacht besteed aan de praktijk. Als deelnemend therapeut leer je een aantal praktische werkwijzen die je kunt gebruiken bij het begeleiden van cliënten in verschillende fasen na het verlies van hun geliefde. Daaronder zijn unieke technieken die op basis van uitgebreid literatuuronderzoek en praktijkonderzoek door Anachroon Therapie ontwikkeld zijn.

De workshop wordt zowel op maat aangeboden (minimaal zes deelnemers), als ook met open inschrijving.

Stuur een berichtje om te informeren naar de eerstvolgende datum.

Of schrijf je in voor de nieuwsbrief van Anachroon en blijf zo op de hoogte van mijn nascholingsaanbod.

Je naam (verplicht)

Je e-mail (verplicht)

Vul eventueel je telefoonnummer in

Onderwerp

Je bericht